/Private Lease aanbieder van het Jaar: Alphabet
Private Lease aanbieder van het Jaar

Private Lease aanbieder van het Jaar: Alphabet

De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) maakte recent de uitkomsten van haar jaarlijkse tevredenheidsonderzoek bekend. Binnen de categorie ‘Private Lease rijders’ ging Alphabet aan de haal met de titel ‘beste leasemaatschappij van Nederland’.

Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) is de belangenbehartiger meer dan 1 miljoen zakelijke rijders in Nederland. Elk jaar doet het een tevredenheidsonderzoek onder een paar duizend mensen die over een auto van de zaak beschikken. Op basis daarvan kroont het één aanbieder tot ‘beste leasemaatschappij van Nederland’.

Voor de editie 2017/2018 deed VZR het echter anders. Gezien de grote groei van de groep private leaserijders, werd die groep bestuurders ook meegenomen in het onderzoek. Tot de groep van meer dan 8.000 respondenten behoorden bijna 2.000 Private Lease rijders. Zo kon VZR ‘kampioenen’ kronen in diverse categoriën.

Private Lease aanbieder van het Jaar

De wagenparkbeheerders – dat zijn managers die de auto’s voor hun bedrijf beheren – verkozen Athlon tot beste leasemaatschappij. In de categorie ‘grote leasemaatschappijen’ won ALD Automotive. In de categorie middelgroot/klein kwam Friesland Lease als beste uit de bus en de Private Lease rijders kozen voor Alphabet. ALD Automotive door de privé leaserijders op plek twee gezet en IKRIJ.NL op plaats drie.