/Klaar voor de zomermaanden! Dit zijn de 5 meest aantrekkelijke cabrio’s in de private lease
Cabrio rijden in de private lease

Klaar voor de zomermaanden! Dit zijn de 5 meest aantrekkelijke cabrio’s in de private lease

Je kunt van alles rijden in de private lease, dus ook cabrio’s. Met de zomermaanden in het verschiet is dat toch wel het prettigste model dat je kunt kiezen. Wij selecteerden er 5 voor je:

1] Audi A3 Cabrio – vanaf 499 euro per maand

De Audi A3 is een erg populair model in Nederland, maar de open versie zie je toch niet zo vaak. En dat terwijl hij zowel open als dicht heel elegant oogt. Audi heeft namelijk gekozen voor een klassieke stoffen kap. Die kap opent of sluit zich volautomatisch tot snelheden van 50 km/u. Ben je dus aan het flaneren en breekt de hemel open, met de Audi A3 Cabriolet heb je geen gehannes. Mooie extra; de Audi virtual cockpit, het digitale instrumentendisplay.
Audi A3 Cabriolet Private Lease

2] Fiat 124 Spider – vanaf 516 euro per maand

Met zijn gestrekte motorkap heeft de Fiat 124 Spider veel weg van een klassieke roadster. En dat is niet zo gek, want het origineel stamt uit 1966. De Italiaanse cabrio is onder de motorkap en in het interieur echter hoogmodern, dus je hebt wel de looks die knipogen naar toen, maar met de geneugten van de 21e eeuw.
Fiat 124 Spider Private Lease

3] DS 3 Cabrio

De DS 3 is geen Citroën, nee, want DS is een op zichzelf staand label. DS draait om lekker luxe uitgevoerde modellen, dus als je veel comfort en extra’s in een open auto zoekt, dan is de DS3 Cabrio een goede keuze. De DS3 Cabrio is echter geen echte cabrio, want het dak klapt niet weg in de kofferbak, maar rolt via een rails naar achteren. Het voordeel is wel dat dit tot een snelheid van 120 km/u kan.

4] MINI Cabrio – vanaf 425 euro per maand

De MINI Cabrio is een fantastische auto om te zien. Stijlvol, speels en sportief. En het rijdt fantastisch, want de MINI gaat als een kart zo strak door de bocht. Zeker in een opvallende kleurtje en met een contrasterende striping maak je met de MINI Cabrio zelfs een – zomers – modestatement.
MINI Cabrio

5] Smart fortwo cabrio

Dankzij z’n afmetingen is de Smart fortwo cabrio dé ideale stadsauto. Geen straatje is te nauw en geen parkeerplek te klein. En dan kan het dak ook eens open. Zoals de naam al zegt is het wel een tweezitter, dus met de kids op de achterbank naar het strand zit er niet in.
Smart fortwo cabrio private lease